Zwem vakantie in Bispinger Heide

activiteiten-bispinger-heide-bispingen

Algemeen
Bispinger Heide ligt vlakbij Hamburg in het noorden van Duitsland. En grenst aan de betoverende Bispinger Heide, waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Dus kunt u niet kiezen tussen natuur, activiteiten en ontspanning? Bispinger Heide biedt het u allemaal.

Subtropisch zwembad
Het park beschikt over een schitterend subtropisch waterparadijs. Met een buiten wildwaterbaan en kunnen de ouderen kinderen les krijgen in wildwaterraften. Voor de kleinere gasten is er een unieke Kinder-doe-bad en het Drakenrots waterparadijs. Dit is een apart kinderbad met spannende paden, knuppelbrugentjes en draken decoraties. Daarna wachten nog de mini-cars in de indoor speelwereld Baluba en de midgetgolfbaan met sprookjesthema.

Zelf kunt u relaxen in de super de luxes sauna in de sfeer van 1000 en 1 nacht. Wat dacht u van ontspannen in het Egyptisch zoutbad, of het aromatisch bloesembad, floating, massages, kruidenbaden, of de zweten in de Oosterse Hammam, kiest u maar! Willen de kinderen meer actie bezoek de kids club waar ze kunnen flifhball, karten en diverse sporten kunnen beoefenen. Of volg paardrijlessen op de manage vlakbij Bispinger Heide. Om daarna een wilde rit te paard te maken door de uitgestrekte heidevelden, een absolute aanrader.

Uitrusten na z’n actief dagje doet u in de luxe cottages midden in de bossen. De VIP cottages beschikken zelfs over een eigen sauna met whirlpool. Nieuw zijn de Eden Cotteges en de woonboten. De Eden cottages kenmerken zich door de grote en de modern uitstraling en zijn net als de reeds bestaande cottages opgedeeld in drie categorieen; economy, luxe en de vip cottages. In alle cottages heeft u de beschikking over een flatscreen-TV, vaatwasser, open haard en een luxe badkamer met bubbelbad en is de inrichting hip en trendy. De Eden cottages zijn te beschikbaar vanaf 31 oktober 2008 en te reserveren via het internet.

Bekijk de website van Bispinger Heide (Center Parcs) in Bispingen (Duitsland) voor meer informatie of boeken
Contactinformatie
ta pingers strase 69
29646 Bispingen, Germany