Roompot Beach Resort gelegen op het Zeeuwse eiland Noord Beveland

room pot vakantie

Algemeen
Roompot Beach Resort gelegen op het Zeeuwse eiland Noord Beveland. En is omringd door het beschermende natuurgebieden van Nationaal Park de Oosterschelde. Bovendien beschikt het bungalowpark over een prachtig kindvriendelijke zandstrand waar de kinderen naar hartenlust kunt zwemmen, spelen of zandkasteel bouwen.
De Oosterschelde
De Oosterschelde is vooral bekend door de stormvloedkering, het bekendste onderdeel van de Deltawerken. Maar het karakter van de Oosterschelde wordt echter nog steeds bepaald door het ritme van eb en vloed, en het schonen water. Hierdoor keren er steeds meer zeldzame planten en dieren terug. En is de onderwater wereld uniek voor Europa. Het kan zomaar gebeuren dat u tijdens een dagje strand, zeehonden op een zandbank ontdekt of een kreeft over de bodem van de Oosterschelde ziet lopen. Niet voor niets is de Oosterschelde zeer geliefd bij sportduikers.
Subtropisch zwembad
De bungalows op Roompot Beach Resort zijn prachtig gelegen rondom de jachthaven, direct aan een wandelboulevard en voorzien van alle mogelijke comfort. Het uitzicht voor het water, de jachthaven, en de Oosterschelde-oevers, is geweldig. Terwijl u geniet in de sauna of de kuurbaden, kunnen de kinderen het schitterend subtropisch zwembad verkennen, of ga een balletje slaan op de tennis- en squashbaan. Ook is er een uitgebreid sport en animatieprogramma voor de jeugd. En is er een groot aanbod aan (water)sportcursussen en een surf- en kanocentrum.

Bezoek ook de wereldberoemde Oosterscheldekering, maak een wandeling door het Nationaal Park De Oosterschelde of bezoek de het mooi Veere EN de VOC stad Middelburg. Niet voor niets is Roompot Beach Resort het meest complete vakantiepark van Zeeland dat 365 dagen per jaar geopend is

Voorzieningen

Weer of geen weer. In Vrijetijdscentrum De Roompot, in Kamperland, is het altijd genieten. Naast volop subtropisch zwemplezier beschikt het Vrijetijdscentrum o.a. over:
– golfslagbad
– sauna*)
– snelbruiners*)
– Turks stoombad
– kuurbaden*)
– kinderbad met speeltoestel
– binnen-/buitenbad
– reuzenglijbaan (63 meter)
– jetstream
– knuffelmuur
– baby-/peuterhoek
– Resto Tropic
– badmodeshop
– Beach Garden
– squashbanen*).
*) Tegen vergoeding.

De inwendige mens kunt u tevreden stellen in de Resto Tropic, deze eetgelegenheid is de ideale plaats om kinderfeestjes te houden, bezoek eens de Roompot Party Planners site, of vraag de folder aan.
Breng ook eens een bezoek aan de badmodeshop in het vrijetijdscentrum. Hier vindt u een uitgebreide collectie badmode van diverse bekende merken zoals Triumph, Tweka en Sunflair. (Ook Zondag geopend)

Bekijk de website van Beach Resort (Roompot) in Kamperland voor meer informatie of boeken

Contactinformatie
Sophiaweg 1 Kamperland
tel.: 0113-374160