Algemene informatie Zwembad hippos debeeck

Zwembad hippos debeeck

Zwembad hippos debeeck

Waarom en wanneer dient u zich in te schrijven:
U kunt aan zwemlessen alleen deelnemen als u zich heeft ingeschreven.
Na inschrijving wordt u lid. Een lidmaatschap betaalt u per maand en via een automatische incasso.
Alle andere lessen kunt u ook per les aan de kassa betalen. Dit is echter duurder en biedt minder gemak dan een lidmaatschap.
Leden hebben gegarandeerd een lesplaats. Voor de los betalende klanten geldt vol is vol.

Hoe vult u het formulier in:
Het onderstaande formulier kunt u gebruiken om u in te schrijven voor één van onze lesgroepen.
Klik hier om de activiteit te bepalen waar u aan wenst deel te nemen, om te kijken wanneer deze activiteit gegeven wordt én om te kijken wat deze activiteit kost.
Neem de gegevens over op het formulier.
Vul de naam van de deelnemer in (b.v. voor zwemles de naam van uw kind).
Vul het formulier verder in en druk op ´verzend´.
Formulieren die niet geheel zijn ingevuld kunnen wij niet in behandeling nemen.

Hoe werkt de inschrijving:
Nadat wij dit formulier hebben ontvangen krijgt u per post of per e-mail van ons een bevestiging. In de bevestiging staat de startdatum en tijd van uw eerste les.
Mocht er op de door u aangegeven voorkeur geen plaats zijn dan zullen wij u hierover telefonisch informeren. Samen kunnen we dan een alternatief bepalen.
Voor de beginnersgroepen van de zwemles hebben wij helaas een wachtlijst. Voor instromers hebben we meestal wél een plekje.

Door het versturen van deze inschrijving machtigt u ons tevens voor het automatisch incasseren van de lesgelden totdat u weer opzegt. De inschrijfkosten bedragen € 10,-

Wat kost een lidmaatschap?
Op de openingstijden pagina staat bij elke activiteit de prijs per les en de prijs per maand bij een lidmaatschap. U kunt dus zelf berekenen bij welke bezoekfrequentie het voor u voordeliger is lid te worden.
De prijzen op de website zijn onder voorbehoud. Prijzen kunnen jaarlijks per 1 september wijzigen.

Is een machtiging wel veilig?
Tot één maand ná afschrijving kunt u het afgeschreven bedrag nog laten terugstorten. Eén telefoontje naar uw bank is voldoende. U bent hiervoor dus niet van ons afhankelijk. Wij willen dan uiteraard wel de reden van uw terugstorting weten om herhaling te voorkomen.
Een ander voordeel voor u én voor ons is dat u nooit met veel contant geld naar het zwembad hoeft te komen en dat u de betaling ook nooit kunt vergeten.

Hoe kan ik een lidmaatschap opzeggen?
Mocht u onverhoopt een lidmaatschap willen opzeggen dan dient u dat vóór de 23ste van de maand aan de receptie, schriftelijk te doen om te voorkomen dat de volgende maand al wordt afgeschreven. Hiermee is de opzegtermijn dus minimaal één week.